Praktische richtlijnen

📣📣 Beste supporters en sympathisanten, Graag geven we jullie enige praktische richtlijnen mee naar aanleiding van aankomende ⚽⚽ wedstrijd tussen KFC Witgoor Sport 💛💚KFC Turnhout🔵⚪️ van zondag 21/04/24 om 15.00h 🕒

Er zijn gescheiden supporters-ingangen voorzien, die leiden naar gescheiden vakken. De inkom bedraagt 10€ 💲. Uiteraard is het reglement van inwendige orde van toepassing.

De supporters van KFC Witgoor Sport 💛💚 hebben toegang via de midden ingang tot loket 2️⃣ , en dit via de middenpad tussen beide trainingsvelden. Parkeren 🚗 doe je best zo ver mogelijk naar achter, beter is echter om met de fiets 🚴‍♀️🚴🚴‍♂️ te komen, fietsparking is voorzien tussen de trainingsvelden. Hou er ook rekening mee dat de achterste toegang door het bos, afgesloten zal worden ⛔️. Ook personen die slecht te been zijn, kunnen zich aanbieden aan loket 2.

De supporters van KFC Turnhout 🔵⚪️ hebben toegang via de hoofdingang tot loket 1️⃣ , en dit via de zijdreef naast het rechtse trainingsveld. Bussen 🚌🚌 kunnen onder begeleiding achteruit parkeren in die zijdreef, daar zijn enkel bussen toegelaten trouwens. Wagens 🚗 best zo ver mogelijk naar vóór parkeren en in de aanliggende straten.

Tevens zullen er vooraan aan beide toegangen stewards 🧝‍♂️ posteren om de weg te wijzen waar nodig. Gelieve deze richtlijnen te respecteren, aub.

Voor de bezoekers zijn er toiletten 🚺🚹 , alsook drankgelegenheid 🍻 voorzien naast het voetbalveld. Owv praktische redenen is een eetstand niet mogelijk.

Alvast bedankt, en tot zondag, voor een leuke pot voetbal ! Laten we er samen een feest van maken.

Het “Safety First Team KFCW” 🚑 Sportpark De Wouwer , Wouwerstraat 45 , 2480 Dessel-Witgoor

Scroll naar boven
Scroll to Top