KFCW op de KERMIS

Tussen 19 & 22 juli staat #2481 weer helemaal op zijn kop: kermis in ons gehucht, weetjewel. KFC Witgoor Sport zal opnieuw de parking van het PC inpalmen met de mega paraplu van LVC (waarvoor oprechte dank !!!!). Trouwens, wellicht de laatste maal dat we op deze plaats kunnen staan want in het najaar starten normaliter de grootse werken in het centrum van ons dorp en krijgt het centrum een heel ander uitzicht.

Editie 2024 wordt er eentje om U tegen te zeggen:

Vrijdag vliegen we er traditioneel in met een competitie dartsvoetbal. Dit zowel voor heel jong als voor jong-van-geest. Nadien geeft DJ Hopeless uit buurgehucht Mol-Sluis meer dan het beste van zichzelf.

Zaterdagnamiddag lopen vele sportievelingen uit ons gehucht en omliggende gemeentes een parcours van 1, 2, 5 of 10 km doorheen enkele straten van Witgoor. ‘s Avonds kruipt good old DJ LDD op ons podium en kan je genieten van een spetterend optreden van niemand minder dan FENIX (jawel!)

Zondagnamiddag openen we ons zonnig terras en komt ADJE PALEN samen met dorpsgenoot DRE PEETERS langs. Als die twee de micro vastpakken dan weet je het wel: ambiance verzekerd!

‘s Avonds mag DB Stu de plaatjes aaneenbreien en oh jawel, WEZZ wisten we opnieuw te strikken. Zij die WEZZ vorig jaar aan het werk zagen weten het al: vanaf de eerste noot is dat meteen raak.

Maandagnamiddag trakteren de PATRONS de mensen op ons terras met heerlijke deuntjes en nemen we deel aan de knotsgekke :volksspelen (we verwachten deze bende omstreeks 17:30 uur). De kermis afsluiten doen met onze huis DJ’s JASON & BIEBAAZ.

WHOOP! WHOOP! Laat die kermispinten maar aanrukken …

Scroll naar boven
Scroll to Top