Praktische richtlijnen – KFCW – ASV Geel.

📣📣 Beste supporters en sympathisanten,

Graag geven we jullie enige praktische richtlijnen mee naar aanleiding van aankomende wedstrijd tussen KFC Witgoor Sport – ASV Geel van zaterdag 09/12/23 om 19.30h.

Er zijn gescheiden supporters – ingangen voorzien, die leiden naar gescheiden vakken. De inkom bedraagt 10€. Uiteraard is het reglement van inwendige orde van toepassing.

De supporters van KFC Witgoor Sport hebben toegang via de midden ingang tot loket 2, en dit via middenpad tussen beide trainingsvelden. Parkeren 🚗 doe je best zo ver mogelijk naar achter, beter is echter om met de fiets te komen, fietsparking is voorzien tussen de trainingsvelden. Hou er ook rekening mee dat de achterste toegang door het bos, afgesloten zal worden.⛔️ Ook personen die slecht te been zijn, kunnen zich aanbieden aan loket 2.

De supporters van ASV Geel hebben toegang via de hoofdingang tot loket 1, en dit via de zijdreef naast het rechtse trainingsveld. Bussen 🚌 kunnen onder begeleiding achteruit parkeren in de zijdreef, daar zijn enkel bussen toegelaten trouwens. Wagens 🚗 best zo ver mogelijk naar vóór parkeren en in de aanliggende straten.

Tevens zullen er vooraan aan beide toegangen medewerkers posteren om de weg te wijzen waar nodig. Gelieve deze richtlijnen dan ook te respecteren , aub.

Voor de bezoekers zijn er toiletten, alsook drankgelegenheid voorzien naast het voetbalveld. Owv praktische redenen is een eetstand niet mogelijk.

Alvast bedankt, en tot zaterdag 09/12/23 voor een leuke pot voetbal ! Laten we er samen een feest van maken.

Sportpark De Wouwer, Wouwerstraat 45,2480 Dessel – Witgoor

Scroll naar boven
Scroll to Top