Beste Supporters, Sportvrienden,

Beste supporters, sportvrienden,

We willen Julie graag op de hoogte stellen van een belangrijke wijziging binnen onze club op het einde van het seizoen.

Na zorgvuldige overweging en onderling overleg hebben we besloten om naat volgend seizoen toe, een trainerswissel door te voeren.

Huidige trainer Chris Bollaerts zal zich tot het einde van dit seizoen inzetten on een verlengde verblijf in derde amateur te verzekeren, samen met jullie, de supporters, de spelers en heel de Witgoorse entourage. We danken Chris alvast met veel égards en respect voor zijn prestaties. We hopen dat hij die stunt van vorig jaar nogmaals kan verwezenlijken. Alvast dankjewel voor de tomeloze inzet voor onze club, Chris.

Naar volgend seizoen toe zochten we een nieuwe, frisse wind.

Daarom stellen we graag al onze nieuwe T1 voor volgend seizoen aan U voor. Zo verwelkomen we volgend seizoen Jeroen Van De Kerkhof als de nieuwe hoofdtrainer. Jeroen wil enthousiasme en passie met zich meebrengen. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij de positieve ontwikkelingen van ons team zal voortzetten.

Menig voetballiefhebber zal Jeroen nog wel kennen. Zo heeft hij onder andere zelf gevoetbald bij Lutlommel VV, Overpelt Fabriek, VC Herentals en FC Mol-Wezel. Na zijn voetbalcarrière is hij gestart met zijn trainerschap bij RKSVO en UNA VV.

Wij wensen Jeroen alvast alle succes toe bij KFCW volgend seizoen.

Welkom bij Witgoor Sport Jeroen!

Met sportieve groet,

Sportief bestuur KFC Witgoor Sport

Scroll naar boven
Scroll to Top