Sportnieuws – Witgoor Sport 💛💚

De voorbereidingen naar het nieuwe seizoen toe zijn volop aan de gang. Vele supporters hebben onze jongens al in actie gezien in ofwel de voorrondes van de Croky Cup, ofwel in de verschillende oefenwedstrijden die op de planning staan naar het echte werk toe. En dat echte werk begint voor onze beloften op vrijdag 2 september om 20.00 uur op het veld van K.Bocholter VV. een dag later, zaterdag 3 september trapt het eerste elftal haar seizoen af om 20.00 uur op het veld van KVK Beringen.

Hierna geven we graag een overzicht van de binnenkomende transfers die we konden realiseren: Beginnen doen we binnen de Sportieve Cel zelf. Gert Mens maakt vanaf heden deel uit van de SC en zal mee scouten naar potentiële versterking voor de toekomst. Binnen de Technische Staf zien we ook enkele nieuwe gezichten: Wes De Ceuster is de nieuwe T1. En ook de T2 is een nieuw gezicht: Tom Joris. De afgevaardigde van de beloften is trouwens ook nieuw, dat is vanaf dit seizoen Bart Peeters.

De nieuwe spelers die met trots het geelgroene shirt zullen nat maken zijn: Lode Arrazola & Lennert Slegers, beide kwamen over van Berg en Dal uit eerste provinciale. Stig Engelen en Ilian Swenten, beiden speelden vorige seizoen bij reeksgenoot Termien. Oliver Naessens kwam over van ASV Geel, Moise Bula Bula ( zoon van … ) komt over van Zwaluwen Olmen, de jonge, beloftevolle Senne Dewit speelde vorige seizoen nog bij Lutlommel VV, Demba Janneh speelde vorig seizoen bij grote broer Dessel Sport. We keken ook over de grens en vonden bij SV Oss’20 Julian Calor. Via de samenwerking met Dessel Sport kwamen over van de groenwitte beloften Brent De Wolf en Daan Vangeel en onlangs tekende Piet Proesmans ook een contract bij onze club. Hij was tot vorig seizoen actief bij reeksgenoot Wellen. Enkele jonge talenten zullen voornamelijk verder ontwikkelen bij onze beloften en dat zijn: Kennith Maertens, Emiel Peeters, Artuur Peeters, Michaël Bulterijs, Nicolas Capodifoglia, Louis Desadeleir en Gracia Nzoyitunga.

Aan allen van harte welkom bij onze club !!! 💛💚💛💚💛💚


Scroll to Top