YOOtheme

Online inschrijven kan eenvoudig door volgende link te volgen : Online inschrijftool Winterwandeling


Op een zondagmorgen een frisse neus halen in de Witgoorse bossen en nadien genieten van een lekkere maaltijd, samen met familie, vrienden, kennissen en buren.  Dàt is in één zin samengevat waar onze allereerste Winterwandeling voor staat.

Concreet: zondag 8 december kan je kiezen voor een wandeling van ongeveer 10 km of voor een kortere wandeling van ongeveer 4 km.  Beide wandelingen vertrekken in sportpark De Wouwer.  De grote wandeling heeft onderweg twee stops waar je getrakteerd wordt op een lekker tussendoortje, in de kleine "buggy"wandeling voorzien we één halte.  De kleine wandeling is ideaal voor jonge gezinnen met kinderen of voor groepen waar een mindervalide bij is.  Vertrek voor de grote tocht is voorzien vanaf 09:00 uur tot 11:00 uur en bij de kleine toer kan je vertrekken tussen 10:00 uur en 11:00 uur.

Bij aankomst in de kantine van Sportpark De Wouwer trakteren we de deelnemers op een lekkere Tiroler Gröstl.  In de namiddag kan je je stijve spieren losgooien op de dansvloer in de kantine.  De golden oldies band Ron Elly band zorgt voor de nodige ambiance!

Inschrijven voor de eerste winterwandeling kan bij Kristof 'Koppie' Peeters ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of via de onlinetool.  Deelnameprijs bedraagt € 12 voor volwassenen en € 5 voor kinderen tot 12 jaar.  In de prijs zijn de versnaperingen onderweg inbegrepen, een routeplannetje en de maaltijd bij aankomst.

alt


Laatste 2 resultaten

12-12-2019 20:30
 
KVK Wellen 3 : 1 KFCW
07-12-2019 19:30
 
KFCW 0 : 1 SC City Pirates

Volgende wedstrijd

04-01-2020 19:30
 
KFCW - KVK Beringen

Onze hoofdsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner